Festivalul balcanic din București

afis2015Primul și singurul festival de muzică și cultură balcanică din București va avea loc anul acesta în perioada 11-13 septembrie. Este a cincea ediție Balkanik Festival şi se va desfășura la Grădina Uranus și The Ark.

Directoarea artistică a festivalului, Ligia Keşişian, a spus că ediţia de anul acesta va fi cea mai amplă de la înfiinţare.

“Va fi cel mai amplu festival care a existat până acum (…) un festival de cultură, muzică şi artă. Parteneriatul nostru cu Muzeul Intercultural din Oslo ne va ajuta să creăm nişte proiecte noi, foarte concrete pe care le vom prezenta în cadrul festivalului”, a declarat Ligia Keşişian.

Festivalul va avea concerte, spectacole de dans, târg tradițional și workshop-uri ale meşteşugarilor din diverse minorităţilor.

Vezi aici clipul pentru festivalul de anul trecut:

ProiectulBalkanik: festival de cultură şi artă este implementat de Asociaţia Culturală Metropolis, în parteneriat cu Muzeul Intercultural Oslo şi este finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *